Bel Arie:
06 - 150 38 682
boekhouder accountant hoogeveen
Wil jij ook geen gedoe met je administratie? Dan ben ik graag je MAN! 
Ik heb nu meer tijd voor mijn klanten dankzij MAN! 
De topgerechten voor mijn klanten, de boekhouding voor MAN! 
Mijn boekhouding bij MAN, meer tijd voor mijn passie. 

Welkom bij MAN OndernemersAdvies

Waarom kiezen ondernemers voor MAN?

MAN Ondernemersadvies richt je administratie op een efficiënte manier online voor je in zodat je minder tijd kwijt bent aan je boekhouding en dus meer tijd overhoudt om te ondernemen.

Je kunt bij MAN boekhouden met je smartphone, daarmee scan je je documenten, uploadt ze en wij doen de rest. Via ons financiële dashboard heb je altijd 24/7 inzage in de cijfers die voor jou van belang zijn.

Verder kijkt er altijd een fiscalist met je mee om te zien of er in jouw situatie belasting te besparen valt en hebben we een scala aan ter zake kundige adviseurs beschikbaar, die al jouw ondernemersvragen kunnen beantwoorden op afroep beschikbaar.

Wij werken niet op basis van het bekende uurtje-factuurtje, maar je betaalt voor onze diensten een scherpe all-in prijs per maand, zodat je qua kosten weet waar je aan toe bent. Bij ons betaal je namelijk niet mee aan de overheadkosten van een grote accountantsorganisatie, maar je profiteert van de MANkracht van een kennisorganisatie pur sang.

MAN fiscaal en financieel advies voor ondernemers

Dus, geen gezeur met je boekhouding, à la minute weten waar je aan toe bent en alle kennis die jij nodig hebt als ondernemer binnen handbereik. Ziehier in een notendop drie punten waarmee MAN OndernemersAdvies zich manifesteert in de markt voor zakelijk advies. Jóuw klankbord, jóuw kennisnetwerk. Kortom, MAN!

betaalbare administratie
waardevol advies

Stel je vraag of kom langs bij MAN Ondernemersadvies?

Je kunt ook gewoon een keer spontaan binnenlopen in ons kantoor in Hoogeveen.
Adres: 
van Limburg Stirumstraat 24
7901 AR Hoogeveen

Telefoonnummer: 085 - 27 34 050

Laat dit veld hieronder leeg:MAN Advies
van Limburg Stirumstraat 24
7901 AR Hoogeveen

Privacy policy

Algemene voorwaarden