Bel Arie:
06 - 150 38 682
boekhouder accountant hoogeveen
NIEUW: Ondernemerscoaching
Ik regel mijn hele administratie met mijn smartphone, super MAN! 
Alle zaken geregeld voor een vaste prijs per maand, top MAN! 

WAT DOEN WE?

MAN OndernemersAdvies stelt vragen van en hulp aan ambitieuze ondernemers centraal. Dat doen we primair op administratief en fiscaal gebied, maar door het grote kennisnetwerk achter MAN (De MANkracht), kunnen wij alle hulpvragen van MKB-ondernemers beantwoorden. We voorzien daarmee in diensten en oplossingen waarmee je verder komt in je ondernemerschap.

Want als ondernemer heb je een doel. Je cijfers zijn het uitgangspunt waarop we samen met jou koersen. En gaandeweg gebeurt er veel, verandert er van alles en kom je soms dingen tegen waarop je misschien niet direct invloed hebt, maar die wel vragen om innovatie, creativiteit en een (snelle) reactie. Anticiperen dus. En soms ook participeren. Deelnemen in en aan ondernemerschap. Dat is het, waar het bij MAN om draait. Zodat jij kunt doorpakken als ondernemer wanneer het erop aankomt. Met de ondersteuning van adviseurs die waarde toevoegen in de weg naar je doel.

Dat is de richting waarin je bij MAN kunt denken. 


Stel je vraag of kom langs bij MAN Ondernemersadvies?

Je kunt ook gewoon een keer spontaan binnenlopen in ons kantoor in Hoogeveen.
Adres: 
van Limburg Stirumstraat 24
7901 AR Hoogeveen

Telefoonnummer: 085 - 27 34 050

Laat dit veld hieronder leeg:

HOE DOET MAN DAT?

Met de software van Yuki bieden wij jou als ondernemer altijd actueel inzicht in de voor jou belangrijke cijfers. Je kunt ├í la minute in kaart brengen hoe je er voor staat. Verder kijkt er altijd een fiscalist met je mee om te zien of er in jouw situatie belasting te besparen valt en hebben we een scala aan ter zake kundige adviseurs beschikbaar, die al jouw ondernemersvragen kunnen beantwoorden op afroep beschikbaar.

Bovendien betaal je niet te veel met onze vaste scherpe tarieven die wij maandelijks aan je factureren. Maar bovenal is de betrokkenheid van MAN bij jou als ondernemer een van de sterke punten waarop wij ons onderscheiden. Betrouwbare ondernemersadviseurs waarop je altijd een beroep kunt doen en die een specialistennetwerk bieden, waardoor je altijd de beste en meest actuele input krijgt om continu├»teit te waarborgen in jouw zakelijke belangen.

betaalbare administratie
waardevol adviesMAN Advies
van Limburg Stirumstraat 24
7901 AR Hoogeveen

Privacy policy

Algemene voorwaarden