Bel Arie:
06 - 150 38 682
boekhouder accountant hoogeveen
NIEUW: Ondernemerscoaching
Wil jij ook geen gedoe met je administratie? Dan ben ik graag je MAN! 
Ik heb nu meer tijd voor mijn klanten dankzij MAN! 
De topgerechten voor mijn klanten, de boekhouding voor MAN! 
Mijn boekhouding bij MAN, meer tijd voor mijn passie. 

MAN is jouw voordelige accountant

Man Ondernemersadvies: feitelijk een accountantsnetwerk waar we een nieuwe invulling geven aan een voordelige boekhouding, gekoppeld aan waardevol advies. Want MAN is een hoogwaardig kennisnetwerk van accountants, fiscalisten en andere professionals die vooral willen benadrukken dat een voordelige boekhouding en top advies absoluut samengaan.

Geen gezeur met je boekhouding. Hoeveel ondernemers horen we er niet over dat ze daar een hekel hebben. Je boekhouding of administratie, daar ben je liever niet mee bezig. Want natuurlijk, jouw focus is gericht op datgene waar je hart ligt. Het gemak van online je stukken opsturen en dat je administratie achter de schermen helemaal voor jou wordt geregeld. Dat je gebruik kunt maken van de kennis van fiscalisten en accountants, dat is de manier waarop MAN Ondernemersadvies zich manifesteert in de markt voor zakelijk advies. Jóuw klankbord, jóuw kennisnetwerk. Accountants en fiscalisten voor de prijs van een administratiekantoor. Dat is MAN!

MAN fiscaal en financieel advies voor ondernemers

Dus, geen gezeur met je boekhouding, à la minute weten waar je aan toe bent en alle kennis die jij nodig hebt als ondernemer binnen handbereik. Ziehier in een notendop drie punten waarmee MAN OndernemersAdvies zich manifesteert in de markt voor zakelijk advies. Jóuw klankbord, jóuw kennisnetwerk. Kortom, MAN!

Waardevol advies?

Stel ons een vraag via onderstaand formulier.

Laat dit veld hieronder leeg:MAN Advies
van Limburg Stirumstraat 24
7901 AR Hoogeveen

Privacy policy

Algemene voorwaarden